Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
baykamber asriad da markalaşmayı anlattı

baykamber asriad da markalaşmayı anlattı

ASRİAD (ASRIN SANAYİCİ İŞADAMLARI DERNEĞİ) genel merkezinde düzenlenen “SERBEST KÜRSÜ GÜNDEMİ”ne ASRİAD üyeleri katıldı. Gündemin konusunu ASRİAD hakkındaki düşünceler, üyeler arası ilişkiler ve ASRİAD ile ilişkiler, ASRİAD’dan beklentiler, sektörler ile ilgili problemler oluşturdu. Üyeler sıra ile söz aldılar.

Evrensel marka isim uzmanı BAYKAMBER de ulusal ve global anlamda markalaşma ile ilgili teknik bilgiler paylaştı. Markalaşmadaki hatalara ve marka hakkında yapılması gerekenlere değindi. Markaların “Bütün dillerde aynı sesle yazılıp okunması, melodik olması, farklı olması ve akılda kalıcı olması” gerektiğini ifade etti. Marka isimlerin farklı ve tek olması gerektiğini belirtti. Türk dil kültürünün marka isimlerine yansıtılması ve bu isimlerin global olmaya müsait olması gerektiğine dikkat çekti. Markalaşma ile ilgili birçok önemli noktayı ele aldı.

Programın sonunda da Genel Başkan Adnan DANIŞMAN ve Üye İlişkileri Komisyonu Başkanı Hüseyin YILMAZER tarafından rozet, önce nitelik tablosu ve üyelik belgesi takdim edildi. Diğer bir programda buluşmak dileğiyle program sona erdi.