Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
BayKAMBER'den Muharip Gazilerimiz İçin Proje

BayKAMBER'den Muharip Gazilerimiz İçin Proje

Evrensel Marka İsim Uzmanı Mevlüt KANBER (BAYKAMBER), yeni projesiyle şehitlerimize, gazilerimize ve ailelerine yönelik sosyal sorumluluk çalışması yaparak onların teveccühünü kazandı. Kanber, 10 Mart 2016 tarihinde "Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Şubesi"nde düzenlenen projeye özel bir toplantıda şehit ve gazi yakınları ile üyelerin katıldığı bir toplantıda dernek ile ilgili bir sunum yaptı.

 "SONSUZ KALPLER" projesiyle şehit ve gazi yakınlarının, gazilerin motive edilmesi, onurlandırılması, itibarlarının daha da artırılması ve sıkıntılarının giderilmesine yönelik çalışmasını katılımcılara sundu. Proje hakkında sunum yapan Kanber, söyleşi ile etkinliğe katılan üyelerin ve misafirlerin sorularını cevapladı. Projenin içeriğinde faaliyetler, hedefler ve faydalar yer alıyor.

Titiz bir şekilde hazırlanan ve her ayrıntının düşünüldüğü proje katılımcıları oldukça memnun etti. "Türkiye Muharip Gaziler Derneği İstanbul Şube" Başkanı Emekli Kıdemli Albay (Kıbrıs Gazisi) Ahmet KENDİGEL ve katılımcılar, Mevlüt KANBER'e proje ve katkılarından dolayı teşekkürlerini iletip memnuniyetlerini ifade ettiler. Dernek Başkanı Ahmet KENDİGEL’in üyeler adına derneğin plaketini Kanber'e takdim etmesiyle program sona erdi.