Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
Değiştiren Ve Geliştiren Eğitim Kurumu “Edinimo” Bu Eğitim Sezonunda Hizmetinizde

Değiştiren Ve Geliştiren Eğitim Kurumu “Edinimo” Bu Eğitim Sezonunda Hizmetinizde

Evrensel Marka İsim Uzmanı Baykamber (Mevlüt KANBER)’in markalaşma ve kurumsallaşma danışmanlığını yürüttüğü “EDİNİMO EĞİTİM KURUMLARI” bu eğitim sezonunda hizmet vermeye başlayacak. Okulun iç ve dış mekan tasarımları, kurumsal kimlik tasarımları ve diğer görsel tasarımlar tamamen BAYKAMBER – MARKALİZE MARKA İSİM MERKEZİ'ne ait olup “EDİNİMO EĞİTİM KURUMLARI” için özel tasarlandı.

İşletmelerde Türkçe Marka İsim kullanma yasasına istinaden özellikle Türkçe marka isimler tasarladığını belirten Baykamber, bu konuda rehberlik etmek ve konuya dikkat çekmek amacıyla “Türkçe İsim Enstitüsü” (İSİMDER)i kurduklarını belirtti.

Türkçe İsim Enstitüsü Kurucu Başkanı Baykamber, marka isimlerini tasarlarken marka ile ilgili bütün kriterleri göz önünde bulundurduklarını ifade ederek şunları sözlerine ekledi: “ Tasarladığımız marka isimleri Türkiye’deki marka kanununa uygun olarak oluşturulmaktadır. Diğer taraftan oluşturduğumuz marka isimlerinin Türkçe veya Türkçe kökenli yeni kelimelerden olmasına dikkat ediyoruz. Ayrıca marka isimlerinin Türkiye’de ve dünyada kolay telaffuz edilmesi bizim için önemlidir. Marka isimlerinin kullanım kolaylığı kadar marka tescili de önem arz etmektedir. Bizim oluşturduğumuz marka isimleri ayna anda Türkiye’de ve dünyada kolaylıkla telaffuz edilmekte, Türkçe kökenli olmakta, marka tesciline müsait olmakta, domain alan adı ve sosyal medya hesapları müsait olmaktadır. Böylece pürüzsüz bir marka isminin doğuşunu sağlamaktayız. “EDİNİMO EĞİTİM KURUMLARI” markamızı da tamamen bu marka kriterlerine uygun olarak tasarladık ve hizmete sunduk.”

BİLMERA BİLİM EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ AŞ. Yönetimi de doğru ve etkili marka ismi için bu kriterleri sağladığından dolayı Baykamber’i tercih ettiklerini belirttiler. Baykamber’in uzmanlığında tam bir markalaşma ve kurumsallaşma başarısı yakalayacaklarını umut ettiklerini de sözlerine eklediler.

5. Sınıftan 8. Sınıfa kadar olan öğrenci grubuna yani ortaokul öğrencilerine hitap eden “EDİNİMO EĞİTİM KURUMLARI”,  öğrencilerini TEOG için de en iyi şekilde hazırlamayı amaçlıyor. Ayrıca İngilizce derslere de ağırlık vererek öğrencilerin geleceğe emin adımlarla ilerlemesini hedefliyor.

Okulun kurucularından Veysel BOZAL, Zekeriya BEKTAŞ, Tamer KIRKAYA yaptıkları açıklamada “EDİNİMO EĞİTİM KURUMLARIN”nın alanında ilkleri gerçekleştireceğini ifade ettiler. İngilizce’ye de diğer dersler gibi ağırlık verilerek kolej kalitesinde eğitim vermeyi amaçladıklarını belirten kurucular; öğrencilerin sadece akademik birikimle değil zihinsel gelişimle de geleceğe hazırlanacaklarını belirttiler. Bu yüzden ana sloganını “Değişim O, Gelişim O, Eğitim O, Edinim O” olarak tercih ettiklerini belirttiler. Bu sloganla okulun kurucuları; değişime, gelişime ve sonunda da kazanıma gönderme yaparak, aynı zamanda öğrencilerin ufkunun da değişeceğini, gelişeceğini vaat etmektedir.

Ünlü Marka Uzmanı Baykamber ise “EDİNİMO” marka ismini oluştururken doğrudan kazanıma atıf yaptıklarını ifade etti. Yani bu marka ismiyle öğrencinin kazanımı, edinimi, başarısı anlamına gelen bir terim ortaya çıkmış oluyor. Baykamber ve EDİNİMO kurucuları “İnşallah kurumumuzun kalitesini ve farkını ilk sınavda göreceğiz” ifadesini kullandı.