Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
Eltay Mobilya Baykamber'le Markalaşıyor

Eltay Mobilya Baykamber'le Markalaşıyor

Kahramanmaraş ’ta ELTAY MOBİLYA markası ile faaliyet gösteren Murat YÜCE , aynı zamanda ELTAY KAPAK markası ile kapı ve mobilya kapakları da üretmektedir. Mobilya sektöründeki faaliyetlerini evrensel bir marka altında yürütmek isteyen Murat YÜCE markalaşma ve kurumsallaşma aşamasında Evrensel Marka İsim Uzmanı BAYKAMBER’i (Mevlüt KANBER) tercih etti.

Evrensel bir dile hitap eden ve telaffuza dikkat çeken BAYKAMBER, firmanın bütün faaliyetlerini ve geçen dönemlerindeki çalışmalarını da göz önünde bulundurdu. Söz konusu mobilya firması için en uygun olarak “DEKOKAP” marka ismini tasarladı. DEKOKAP marka ismi ile hem firmanın misyonuna ve hizmet alanına dikkat çekilmekte hem de marka ismi sloganı ile bütünleşmektedir.

DEKOKAP marka isminin kodları sloganla birlikte şu şekilde açıklanmaktadır; “DEKORATİF KAPAK VE KAPILAR”. Marka ismini okuduğumuzda doğrudan hizmet ve üretim alanını çağrıştırması bakımından pozitif bir imaj oluşmaktadır. Hem fonetik hem de işlevsel olması yönüyle güçlü bir marka ismi DEKOKAP çok yakında müşterileri ile buluşacaktır.