Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
en konforlu en şık cam kapıların yeni adı confedor

en konforlu en şık cam kapıların yeni adı confedor

BM CAM DONANIMLARI SAN. TİC. LTD. ŞTİ. üretim halinde bulundukları cam kapı ve sarf malzemeleri için yeni, global ve fonksiyonel bir marka ismi kullanmaya karar vererek Marka Uzmanı BAYKAMBER ile bir dizi çalışmayı yürüttü.

Firma ortakları Bekir ŞAHİN, Ahmet ŞAHİN, Tamer İNSEL; ulusal ve global birçok markanın tasarımcısı olan BAYKAMBER’i bu markaları referans alarak tercih ettiklerini belirttiler.

Marka ismi geliştirilirken söz konusu ürünlerin şık, estetik, kullanışlı, kaliteli cam kapılar ve aksesuarları olması nedeni ile konfora atıf yapılmıştır. Söz konusu ürün de kapı olduğu için İngilizce kapı anlamına gelen DOOR kelimesine atfen D-O-R harfleri kullanılmıştır. Teknolojideki yeniliğe ve dinamizme atfen mavi renk kullanılmıştır. Dinamik, enerjik ve dikkat çeken bir renk olarak turuncu tercih edilmiştir. CONFEDOR markasının kullanıldığı mekanlara kazandırdığı katma değer ve konfora dikkat çekmek için de “KONFORA DÖNÜŞÜM” sloganı tasarlanmış ve tercih edilmiştir.

Marka ismi, logosu, logotype, kurumsal renkleri, kurum kültürü, kurumsal kimliği ve sloganı BAYKAMBER ve MARKALİZE MARKA İSİM MERKEZİ tarafından tasarlanan CONFEDOR, MARKALİZE MARKA İSİM MERKEZİ tarafından marka tescili de yapılarak koruma altına alınmıştır.