Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
korkmaz triko çocuk giyimde baykamber ile markalaşıyor kidsev

korkmaz triko çocuk giyimde baykamber ile markalaşıyor kidsev

ASRİAD (Asrın Sanayici İş Adamları Derneği) üyesi BYKANBER, ASRİAD üyelerini markalaştırmaya devam ediyor. ASRİAD üyesi iş adamları, markalaşma yolunda her zaman olduğu gibi Uluslararası Marka İsim Uzmanı BYKANBER’i tercih ediyor.

                Son olarak İstanbul’un önde gelen ulusal tekstil firmalarından KORKMAZ TRİKO Yönetim Kurulu Başkanı ve ASRİAD üyesi Muzaffer ÇETİN Bey de markalaşma yolunda BYKANBER’i tercih etti. 1992’den beri Bayrampaşa’da faaliyet gösteren ve aynı zamanda BASİAD (Bayrampaşa Sanayici İş Adamları Derneği) Yönetim Kurulu üyesi olan ÇETİN, küresel bir marka olmak için global marka isimleri ile dünyaca ünlü BYKANBER ile çalışmayı tercih ettiklerini ifade etti.

                Ağırlıklı olarak bayan triko ve bayan penye giyimi ürettiklerini belirten ÇETİN, çocuk giyimi üretimine başladıklarını ve ihracat yapacaklarını belirtti. Çocuk giyim markası için de çalışmalara başladıklarını belirterek uluslararası bir marka geliştirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi. Bunun için Uluslararası Marka İsim Uzmanı BYKANBER’den marka danışmanlığı hizmeti firma, “KİDSEV” marka ismini kabul etti.

                KİDSEV marka isminin İngilizce ve Türkçe kökenli kelimelerin bir araya getirilerek geliştirildiğini ifade eden BYKANBER, “kid – çocuk,” ve “sevgi” kavramlarının üzerinde durduklarını belirtti. Buna en uygun olarak da “KİDSEV” marka ismini geliştirdiklerini söyledi. Marka vizyonunu da en iyi şekilde yansıtacak olan slogan ise “Çocuklar Sevgiyle Büyür” mottosu oldu. Marka sunumunun hatırası olarak da Marka İsim Enstitüsü Başkanı ve Global Marka İsim Uzmanı ByKANBER, Muzaffer ÇETİN Bey’e teşekkür belgesi takdim etti.