Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
BayKamber Oluşturduğu Markanın Açılışını Yaptı

BayKamber Oluşturduğu Markanın Açılışını Yaptı

Yabancı yatırımcılardan olan eğitimci Adnan BAŞKİL Bey (Yemen) ve Riym BALOŞ Hanım (Suriye) İstanbul’da yeni kurdukları okul için BAYKAMBER (Mevlüt KANBER)’i tercih ederek markalaşma yolunda ilk adımlarını attılar. Yeni okulun hedef kitlesi ilkokul ve ortaokul grubu olup modern bir eğitim metoduyla hizmet vermeyi amaçlıyor.

Marka ismi ise “OKUSEV” olarak belirlendi. Bu marka ismi ile okulu ve eğitimi sevdiren, motive eden bir eğitim anlayışının olduğu ifade edilmektedir. “Sevgi Dolu Okul” sloganı ile de misyon ve vizyon desteklenmiştir. OKUSEV’in logosunda ise kalem, fırça, kitap, defter, rahle, lale, uçan kuş gibi objelere yer verilerek misyonu yansıtması amaçlanmıştır. “

Marka ismi, logo, kurumsal kimlik ve kurumsal kültürün tasarımcısı Marka İsim Uzmanı Baykamber ise yabancı yatırımcıların kendilerini tercih etmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını aynı zamanda referans olduklarını belirtti. Okulun açılışını da bizzat yapan Baykamber Adnan Bey ve Riym Hanım’a Marka İsim Enstitüsü plaketini takdim ederek kendilerine teşekkür etti. 

(Marka ismi oluşturma , yabancı yatırımlar , yabancı markalar , yabancı yatırım yerli marka , global Türk markaları , evrensel Türk markaları , Evrensel Türkçe markalar)