Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
bebek ürünleri için baykamberden global marka beyyo

bebek ürünleri için baykamberden global marka beyyo

Yatırımlarına bir yenisini ekleyen iş adamı Mehdi DAVUTOĞLU bebek ürünleri sektöründe bir girişimde bulundu. Bebek bezi, bebek maması, bebek şampuan vb. ürünleri üretecek olan iş adamı ekonomik yatırım kadar markalaşmanın da önemli olduğunu belirterek bu konuda uzman olan ünlü Marka İsim Uzmanı BAYKAMBER’den hizmet almayı tercih etti.

Ulusal ve global birçok profesyonel markanın altında imzası bulunan BAYKAMBER sektöre en uygun bileşenleri bir araya getirerek global marka ismini tasarlayıp markanın ana temasını belirledi. Denizin enginliğinin ve gökyüzünün sınırsızlığının ifadesi olarak lacivert ve mavi renk tonları kullanıldı. Yazı hatları masumiyetin, saflığın ve temizliğin ifadesi olan beyaz ile çizildi. Parlayan yıldız markaya ve bebeğe verilen değere atfen “O” harfinin içinde sarı yıldız çizildi. “O” harfi de iç içe geçirilmiş “AY”a benzetilerek bebek dünyasına gönderme yapıldı.

Mutlu ve huzurlu bir geleceğin sağlıklı bir başlangıçla mümkün olduğunu ifade eden “SAĞLIKLI BEBEK, MUTLU GELECEK” sloganı ile desteklendi. Ayrıca markanın diğerlerinden farkına dikkat çeken “İYİSİ O BEYYO” sloganı kullanıldı.

Global marka ismi, marka renkleri, logo tasarımı, logotype tasarımı, marka kültürü ve sloganı BAYKAMBER ve MARKALİZE MARKA  İSİM MERKEZİ ekibi tarafından belirlenen BEYYO çok yakında hizmete girecek.