Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
Çevre Ve Şehircilik Bakanının Katılımıyla Markalaşma Ve Türkçe Marka İsimleri İle İlgili Plaket Takdimi

Çevre Ve Şehircilik Bakanının Katılımıyla Markalaşma Ve Türkçe Marka İsimleri İle İlgili Plaket Takdimi

İstanbul Zeytinburnu Belediyesin de Konyalılara özel bir buluşmaya ev sahipliği yaptı . . . Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim ALTAY’ IN öncülüğünde Zeytinburnu’nda buluşan İstanbul’ daki Konyalılar hem iftar yaptı hem de iftar sonrası kaynaşma ve istişare toplantısı yaptı.

Toplantının dikkat çeken misafirleri ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM ve BAYKAMBER (Mevlüt KANBER) oldu. Toplantıda Türkiye’nin bugünü ve geleceği, İstanbul seçimleri, gündemdeki konular görüşüldü. Marka İsim Uzmanı BAYKAMBER ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat KURUM; modern şehirler, marka şehirler, kentsel markalaşma, ülke markalaşması gibi imaj yönetimine yönelik konuları görüştüler.

BAYKAMBER, ticari markalaşma anlamında geliştiğimiz gibi şehir markalaşması ve ülke markalaşması anlamında da gelişme kaydedilmesi gerektiğine dikkat çekti. Aynı zamanda kültürel değerlerimize uyumlu markaların uluslararası alanda ses getirmesin mümkün olduğuna değindi. Baykamber; Bakan KURUM’a ulusal markalaşma alanında bazı önerilerde bulunduktan sonra plaket takdimi yapılarak törenin anısına bir de hatıra fotoğrafı çekindiler. Törenin sonunda Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat KURUM, katılımlarından ve yaptığı istişareden dolayı BAYKAMBER’e teşekkür etti.

(markalaşma ,  kurumsallaşma , uluslararası markalaşma, kentsel markalaşma, şehir markası, şehirlerin markası, ülke markası, marka, patent, tescil, tasarım, marka ismi oluşturma)