Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
Cureseven’e Kardeş Marka BayKAMBER’den

Cureseven’e Kardeş Marka BayKAMBER’den

Uzun yıllar Ortadoğu bölgesinde faaliyet gösteren CURESEVEN kozmetik markası Türkiye’de yeni bir marka ile yoluna devam etme kararı aldı. Firma sahibi Mohammad GAZZAR, CURESEVEN firmasına Türkiye’de yeni bir marka oluşturma kararı aldıklarını belirtti. İstanbul’da konumlanan CURESEVEN firması için yeni bir marka arayışında bulunarak profesyonel marka hizmeti talep ettiklerini ifade etti. Ayrıca tasarlanan yeni marka ile hedeflerinin uluslararası pazardan pay almak olduğunu da söyledi.

İş adamı Mohammad GAZZAR, marka oluşturmanın biraz zaman ve uzmanlık gerektiğini dile getirerek en uygun ve en profesyonel marka uzmanı için bir süre araştırma yaptıklarını da sözlerine ekledi. Ulusal ve uluslararası markaların altına imza atan marka isim uzmanı BAYKAMBER (Mevlüt KANBER) ile bu süreçte tanışarak ve referanslarını da göz önünde bulundurarak birlikte çalışmaya karar verdiklerini ifade etti.

Marka isim uzmanı BAYKAMBER, CURESEVEN firması için marka ismi ve genel marka konseptini oluşturma aşamasında verimli bir çalışma süreci yaşadıklarını belirterek en uygun marka ismi olarak da “LETOLİTA” markasını tasarladıklarını ifade etti.

Ulusal ve uluslararası alanda ünlü marka isimlerini ürettiklerini belirten BAYKAMBER; “Umarız ki bu tür markalaşma faaliyetleri diğer yabancı yatırımcılara da ilham kaynağı olur. Böylece hem yabancı yatırımcılarımız için teşvikte bulunmuş, hem de ülke ekonomimiz için olumlu katkıda bulunmuş oluruz. En önemlisi ülkemizin markalaşma sürecinde de payımız olur” dedi.