Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
Fiat Otomotivleri Nitelikli Özel Servisi BayKamber ile Markalaşıyor

Fiat Otomotivleri Nitelikli Özel Servisi BayKamber ile Markalaşıyor

Global alanda markalaşma adımlarını atmış olduğumuz firmamız uzun yıllardır Konya da Fiat otomotivleri özel servisi olarak tamir, bakım, onarım ve yedek parça alanında faaliyet göstermektedir. Kurulduğu yıldan itibaren Konya ve İç Anadolu bölgesinde en çok tercih edilen, en çok güven veren firmaların başında gelmektedir. Markaya ait eğitim sertifikalı çalışanları ile müşterilerine sonsuz güven sunmuştur. Sertifikalı ve alanında uzman çalışanları bünyesinde barındıran firmaya uygun olarak “Tamir Bakım, Güçlü Takım” sloganını uygun gördük ve her şeyden önce takım ruhuyla hareket edileceğine vurgu yaptık.

Global alanda bir marka oluşturmak için bizimle iletişime geçen firmaya kurumsal kimlik çalışmaları hazırlayarak yeni bir marka imajı yansıtmış olduk.

Markalaşma ve Kurumsallaşma adımlarını atan firma bu süreçte Global Marka Uzmanı BAYKAMBER’den profesyonel destek alarak global alanda kullanılabilecek “Otofia” markasına karar verildi.

 Marka adı oluşturma aşamasında verilen hizmetler göz önünde bulundurularak en uygun marka ismi belirlendi. Global alanda kullanılabilecek bir marka ismi olmasına dikkat edildi, bulunan marka ismi sloganlarla, logoyla ve kurumsal çalışmalarla uyumlu olması sağlanarak profesyonel bir çalışma yürütüldü. Benzer marka isimlerinden farklı olması sağlandı. Marka ismi bulma aşamasında araştırmalar yapıldı, görüşler alındı. Marka ismi belirleme sürecinde marka adı bulma kriterlerine uygun çalışma yürütüldü. Marka adının telaffuzu kolay, akılda kalıcı ve her dilde aynı şekilde söylenmesi göz önünde bulunduruldu. 

Logo tasarımı ile oluşturulan global marka isminin uyumlu olması sağlandı. Logotype tasarımı da aynı şekilde marka misyonunu temsil edecek şekilde tasarlandı. Marka tescili yapılarak koruma altına alındı.