Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
Gün Geçtikçe Büyümeye ve Global Marka Olmaya Devam Ediyoruz

Gün Geçtikçe Büyümeye ve Global Marka Olmaya Devam Ediyoruz

2001 yılında Markalize Marka İsim Fabrikası olarak kurulan ajansımız İstanbul merkezli olup Konya, Bursa, Afyon, Antalya ve Ankara’da temsilcilikleri bulunmaktadır. Her geçen gün kendisini geliştirerek büyümeye devam eden ajansımız global alanda da büyük hizmetler sunmaktadır. Klasik bir reklam ajansından farklı olarak global marka isim oluşturma, konumlandırma, kurumsal kimlik çalışmaları, markalaşma, web sitesi oluşturma, marka yönetimi ve marka patent tescili gibi birçok alanda hizmetler vermektedir.

Gün geçtikçe globalleşmeye, büyümeye ve global marka olmaya devam ediyoruz. Markalize Marka İsim Merkezi, global alanda da büyük yatırımlar yaparak dünya markası olma yolunda emin adımlar atmaktadır. Son olarak Markalize Marka İsim Merkezi Irak Şubesini hizmete açtık.  Çok değerli iş insanlarından Sayın Azad Miro Başkanlığında Irak, Erbil’de hizmete açılan şubemiz siz değerli marka dostlarımıza hizmet vermeye başlamıştır.

Sayın Azad Miro ’ya bizlerle çalıştığı için sonsuz teşekkürlerimizi sunar ve global alanda büyüyüp gelişmesi yolunda başarılar dileriz.

 Ayrıca Libya ve Cezayir gibi ülkelerde de temsilcilikler açmayı planlamaktayız ve global alanda her geçen gün daha da büyümekteyiz.