Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
Güvenilir Marka İsim Belgesi (GUMİB) Nedir?  Markalara Ne Fayda Sağlamaktadır?

Güvenilir Marka İsim Belgesi (GUMİB) Nedir? Markalara Ne Fayda Sağlamaktadır?

Ticari faaliyetlerde güven çok önemli bir unsurdur. Bu Güven, uzun zamanda yapılan tanıtım faaliyetleri, güçlü referanslar ve tecrübe ile oluşmaktadır. Marka İsim Merkezi İSİMDER BAŞKANLIĞI olarak biz, gerekli kriterleri ve şartları taşıdığınız takdirde marka isimleriniz için “Güvenilir Marka İsim Belgesi” (GUMİB - TOBNC) sunmaktayız. Güvenilir Marka İsim Belgesi referansı olan markalar rakiplerine göre bir adım önde olacaktır. Hedef kitle marka isimlerine daha çok güven duyacaktır. Markaların Müşteri potansiyeli artacaktır. Kârlılığınızı artırmak, rakiplerinizden farklılaşarak bir adım önde olmak ve GÜVENLE MARKALAŞMAK için; (GUMİB - TOBNC) “GÜVENİLİR MARKA İSİM BELGESİ sahibi olmalısınız.

Güvenilir Marka İsim Belgesi (GUMİB) markaların markalaşabilmesi, global alanda büyüyebilmesi, ticarette başarılı olabilmesi ve güvenilir bir kimlik kazanılması açısından oldukça önem arz eder bir belgedir. Güvenilir Marka İsim Belgesine (GUMİB) sahip firmalar rakip firmalara göre her zaman bir adım önde olmaktadır. Bir marka hedef kitlesine kendisini tanıtabilmesi, kendisini kanıtlayabilmesi ve hedef kitlesi karşısında olumlu, güvenilir bir imaj kazanabilmesi için GUMİB belgesine sahip olması gerekmektedir. Kendisini hedef kitleye karşı güvenilir olduğunu kanıtlayabilmesi markanın ticari anlamda büyük başarılar sağlayarak büyümesinde de oldukça önemli bir etken olacaktır.

Güvenilir Marka İsim Belgesinin Markalara Sağlayacağı Faydaları Nelerdir?

Güvenilir Marka İsim Belgesi (GUMİB), markalarınıza referans, güven ve itibar sağlamasının yanında marka sadakati oluşturarak potansiyel hedef kitlenize ulaşmanıza yardımcı olur. Marka tutundurmada etkin rol oynar. Rakip markalardan sizin markalarınızı farklılaştırarak rekabet gücünüzü artırır ve bu da markanızın istikrarlı bir şekilde büyüyüp güçlenebilmesine katkıda bulunur. Aynı zamanda Güvenilir Marka İsim Belgesi, marka değerini artırarak reklam ve tanıtım faaliyetlerinde etkin rol oynamasına ve kısa süre içerisinde feedback (geribildirim) almanızı sağlamaktadır.

Her geçen gün önemi bir kez daha artan Güvenilir Marka İsim Belgesi (GUMİB) bu sıralar oldukça fazla rağbet görmekte ve sadece markaların güvenilirliğini sağlamakla kalmayıp markalaşabilmesine de oldukça fazla katkı sağlamaktadır.

Sizlerde markalarınıza referans, güven ve itibar kazandıran Güvenilir Marka İsim Belgesini Marka İsim Merkezi Derneği tarafından almak için acele edin. Güvenilir Marka İsim Belgesi talep eden bütün markalara Ticari Marka Sahibi kartı ile birlikte veriyoruz.