Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
İnternette farklılaşın İnternette Markalaşın

İnternette farklılaşın İnternette Markalaşın

Dijital Farklılaşın Çabuk Markalaşın ! ! ! Gelişen teknolojiye bağlı olarak reklam ve tanıtım faaliyetlerinde mecralar değişmektedir. . . Özellikle internet ve mobil teknolojinin çok hızlı gelişmesi, reklam ve tanıtım çalışmalarının şeklini değiştirmiştir. Yakın zamana kadar kitle iletişim araçları radyo, televizyon, gazete, dergi ve broşür gibi araçlardan oluşurken şu anda internete bağlı olarak bilgisayar, tablet ve cep telefonları bu araçların yerini almaktadır.

Hedef kitleye en iyi araçlarla ulaşmak için işletmelerin doğru mecraları tercih etmeleri gerekmektedir. İletişim teknolojisinden sonuna kadar faydalanılması gerekir ki her geçen gün küçük bir yenilik, ayrıntı yüzbinlere milyonlara ulaşılmasını sağlamaktadır. SMS, e-mail, internet spotları, banner gibi dijital paylaşımlar işletmeleri hedef kitleye ulaştırmada en uygun uygulamalardır.

Yoğunlaşan hayatta bireyler artık televizyona, gazete okumaya zaman ayıramamaktadırlar. Zamanın kısıtlı olduğu çağımızda insanlara en kolay ulaşmanın yolu mobil araçlar ve internetten geçmektedir. Yapılan araştırmalara göre bir kişi günde en az iki saat internete girmekte, gün boyunca defalarca telefona bakmaktadır. Böyle bir ortamda insanlara ulaşmanın en kolay yolu insanların en çok yoğunlaştıkları araçlara odaklanmaktır.

İnsanlar günümüzde klasik medyaya zaman ayıramamakta ve bir yerde sabit kalarak medyayı takip edememektedirler. Hareket halinde olan insanlara zaman almadan ve kısa yoldan ulaşmanın en iyi yolu ise SMS tanıtımları, e-posta tanıtımları, sosyal medya tanıtımları, internet tanıtımları gibi anlık ve popüler kanallardan geçmektedir. Bahsi geçen dijital yeni medya araçları hedef kitleye daha hızlı ve daha kolay ulaşmayı, en önemlisi de doğru kişilere ulaşmayı sağlamaktadır.

Kurum ve kuruluşları, markaların, ürünlerin, hizmetlerin klasik tanıtım mecralarını aşarak daha çabuk, etkileyici, yeni ve farklı kanalları kullanarak tanıtım yapmaları gerekmektedir. Bunun da en iyi yolu internette ve dijital dünyada farklılaşarak markalaşıp hedef kitleye ulaşılmasının sağlanmasıdır.

DEĞERLİ MARKA DOSTUMUZ; siz de hedef kitlenize en sağlıklı şekilde ulaşmak istiyorsanız SMS paylaşımları, e-mail paylaşımları ve internet spotları gibi dijital tanıtım paketlerimizden yararlanınız. Son yıllarda Ortadoğu’da artan ticaret hacmimize bağlı olarak tanıtımlarımızı Türk ve Arap müşteri portföyü şeklinde iki grupta yapmaktayız.