Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
Kahvelerinize Değer Katan Lezzet Aroması Bykanber ile Markalaşıyor

Kahvelerinize Değer Katan Lezzet Aroması Bykanber ile Markalaşıyor

Zamanla değişen lezzet anlayışı kahve sunumunda da kendini göstermiştir. Türkiye’nin büyük kahve zincirlerinden olan ESPRESSOLAB’ın bayiliğini de yapan Yasin ÇİFTÇİ ve Büşra ÇİFTÇİ çifti sektördeki tecrübelerini ve birikimlerini değerlendirerek kahve aromasında markalaşma üzere büyük bir adım attılar. Kahve üretim sektöründe atılım yaparak kendi kahve aroma markalarını oluşturdular. Yasin ÇİFTÇİ ve Büşra ÇİFTÇİ çifti böylece kahve sektöründeki iddialı ve istikrarlı çalışmalarını kahve aromasında ortaya koydular.

Markalaşma çalışmalarında Evrensel Marka İsim Uzmanı BAYKAMBER (Mevlüt KANBER)’i tercih eden çift, kahveye farklı lezzetler kazandıran sos ve şuruplar için orijinal bir marka arayışındaydı. Ulusal ve global birçok markanın altında imzası olan BAYKAMBER, markalaşma aşamasında birikim ve uzmanlığını “AROMONS” marka ismi ile ortaya koydu. “Kahveye Değer Katan Lezzet” sloganı ile yola çıkan marka, en kısa zamanda kahve sektörü ile buluşmayı hedefliyor.

Daha önce aynısı veya benzeri kullanılmamış tamamen özgün, okunuşu ve yazılışı aynı, telaffuzu kolay, uluslararası markalaşmaya açık, global bir marka ismi olan “AROMONS” Yasin ÇİFTÇİ ve Büşra ÇİFTÇİ çifti tarafından da oldukça beğenilerek kahve aroma markası olarak kabul edildi. Marka kültürünün sunumunu da yapan BAYKAMBER, Yasin ÇİFTÇİ ve Büşra ÇİFTÇİ’ye marka sunumuna katıldıkları ve MARKALİZE MARKA İSİM MERKEZİ'ni tercih ettikleri için teşekkür belgesi de takdim ederek kendilerine teşekkür etti.