Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
Marka İsim Enstitüsü Ankara İl Başkanlığı Hizmete Açıldı

Marka İsim Enstitüsü Ankara İl Başkanlığı Hizmete Açıldı

 2001 yılında Markalize Marka İsim Fabrikası olarak kurulan ajansımız İstanbul merkezli olup Konya, Bursa, Afyon, Antalya ve Ankara’da temsilcilikleri bulunmaktadır. Her geçen gün kendisini geliştirerek büyümeye devam eden ajansımız global alanda da büyük hizmetler sunmaktadır. Klasik bir reklam ajansından farklı olarak global marka isim oluşturma, konumlandırma, kurumsal kimlik çalışmaları, markalaşma, web sitesi oluşturma, marka yönetimi ve marka patent tescili gibi birçok alanda hizmetler vermektedir. 
Gün geçtikçe büyümeye ve gelişmeye devam eden firmamız Marka İsim Enstitüsü Ankara İl Başkanlığını hizmete açtı. Sayın Uğur YILDIRIM başkanlığında Ankara’da açılan yeni şubemiz siz değerli marka dostlarımıza hizmete vermeye başlamıştır. 
Uzman kadrosu ve profesyonel hizmet anlayışıyla marka tescil sürecinde yer alan, marka başvuru işlemleri, kurumların hizmet sınıflarının belirlenmesi, noksan tamamlama, marka araştırması, patent – faydalı model işlemleri, endüstriyel tasarım başvuruları, marka itiraz işlemleri gibi marka tescili içerisinde yer alan tüm resmi takip işlemlerini yürüten Marka İsim Enstitüsü, kurumlara marka tescil sürecinin en hızlı ve en sorunsuz bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olmaktadır.