Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
Modern Yapıda Eğitim ve Danışmanlık Hizmeti

Modern Yapıda Eğitim ve Danışmanlık Hizmeti

Moderans firması Eğitim ve Danışmanlık alanında modern bir yapıda eğitimler vermek, global başarılar elde etmek, sürekli gelişim ve değişim hedefleyenler için kurulmuş güçlü bir markadır. Global alanda hizmet veren firma müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmakta olup daima müşteri odaklı olarak işlerini yürütmektedir.

Moderansı tercih edenlerin daima başarılı ve yüksek hedeflere ulaşmasına yardımcı olacağı bir Eğitim ve Danışmanlık hizmeti sunan firma global alanda da sizleri ulaşmak istediğiniz hedeflere taşımaktadır.

Profesyonel ekibiyle müşterilerini başarıya ulaştırmak için çalışan firma, kurumsallaşma yolunda Marka İsim Uzmanı BayKamberden profesyonel destek almıştır.

Bu süreçte Marka Uzmanı BAYKAMBER’den profesyonel destek alarak global alanda kullanılabilecek Moderans markasına karar verildi. Marka adı oluşturma aşamasında verilen hizmetler göz önünde bulundurularak en uygun marka ismi belirlendi. Global alanda kullanılabilecek bir marka ismi olmasına dikkat edildi, bulunan marka ismi sloganlarla, logoyla ve kurumsal çalışmalarla uyumlu olması sağlanarak profesyonel bir çalışma yürütüldü. Benzer marka isimlerinden farklı olması sağlandı. Marka ismi bulma aşamasında araştırmalar yapıldı, görüşler alındı. Marka ismi belirleme sürecinde marka adı bulma kriterlerine uygun çalışma yürütüldü. Marka adının telaffuzu kolay, akılda kalıcı ve her dilde aynı şekilde söylenmesi göz önünde bulunduruldu. Logo tasarımı ile oluşturulan global marka isminin uyumlu olması sağlandı. Logotype tasarımı da aynı şekilde marka misyonunu temsil edecek şekilde tasarlandı. Marka tescili yapılarak koruma altına alındı.