Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
TARIMDA YENİ BİR MARKA POWTOR ve TAGRİN

TARIMDA YENİ BİR MARKA POWTOR ve TAGRİN

Marka olmanın ve büyümenin akıllı tarım teknolojileriyle üretim yaparak gerçekleşeceğine inanan tarım sektörünün güçlü isimlerinden AKROGÜL Tarım Makinaları yeni bir marka olan “POWTOR ve TAGRİN” markasını da bünyesine katarak uluslararası pazarda söz sahibi olmayı amaçlıyor.

AKROGÜL Tarım Makinaları, günümüze kadar onlarca yeniliği tarım makinası sektörüne armağan etmiş ve sektördeki üretici firmalara yol gösterici olmaya devam etmektedir. Makina çeşitliliğini her geçen yıl artırarak dünya pazarında 40’dan fazla ülke çiftçisinin sorunlarına çözüm getirmeye devam etmektedir.

Bu süreçte yeni bir global marka arayışında Marka Uzmanı BAYKAMBER’den profesyonel destek alınarak POWTOR ve TAGRİN markasına karar verildi.

Marka adı oluşturma aşamasında verilen hizmetler göz önünde bulundurularak en uygun marka ismiler belirlendi. Benzer marka isimlerinden farklı olması sağlandı. Marka ismi bulma aşamasında araştırmalar yapıldı, görüşler alındı.

 Marka ismi belirleme sürecinde marka adı bulma kriterlerine uygun çalışma yürütüldü. Marka adının telaffuzu kolay, akılda kalıcı ve her dilde aynı şekilde söylenmesi göz önünde bulunduruldu.

Logo tasarımı ile oluşturulan global marka isminin uyumlu olması sağlandı. Logotype tasarımı da aynı şekilde marka misyonunu temsil edecek şekilde tasarlandı. Marka tescili yapılarak koruma altına alındı.