Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
Tilman Turizm Baykamber ile Markalaşıyor

Tilman Turizm Baykamber ile Markalaşıyor

Turizm firması olarak faaliyet gösteren Tilmaan markası kurumsallaşma ve markalaşma adımlarını profesyonel bir şekilde atmak istemiştir. Tilmaan kurumsallaşma sürecinde Global Marka İsim Uzmanı BAYKAMBER’den profesyonel destek alarak Logo tasarımı ile oluşturulan global marka isminin uyumlu olması sağlandı. Logotype tasarımı da aynı şekilde marka misyonunu temsil edecek şekilde tasarlandı. Marka tescili yapılarak koruma altına alındı.

Logomuzun tasarımında öncelikli amacımız “Tilmaan”ın hedef kitlede farkındalık yaratması, faaliyet gösterdiği alan ile ilgili hedef kitlesini bilgilendirebilecek bir tasarım yapmaktı. Bu nedenle yazı karakteri seçiminde farklı olmak için tamamı el çizimi özel tasarlanmış sadece Tilmaan markasına ait figürler, logo, logo-type tasarladık. “Tilmaan” marka logosunu oluşturan her bir harf belli aralıklarla, belli bir düzen içerisinde yerleştirilmiştir.

Kurumsallaşma ve markalaşma adımlarında global bir marka haline gelebilmek adına Global Marka İsim Uzmanı BAYKAMBER’i tercih eden Tilmaan markasına teşekkürlerimizi sunarız.