Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
Tosyak – Tüyaş Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Elçik Markalize’yi Ziyaret Etti

Tosyak – Tüyaş Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Elçik Markalize’yi Ziyaret Etti

TOSYAK – TÜYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel ELÇİK Markalize Marka İsim Merkezi ve Marka İsim Enstitüsünü ziyaret ederek Evrensel Marka İsim Uzmanı BAYKAMBER (Mevlüt KANBER) ile görüştü. Sanayici iş adamı Zeynel ELCİK bizzat yönettiği şirketleri ile beraber üretimin artırılması ve daha verimli organizasyonlar oluşturulması adına S.S. TÜM ORGANİZE SANAYİ PLANLAMA VE TOPLU İŞYERİ YAPI KOOPERATİFİ (TOSYAK)ın kurulmasına kurucu başkan olarak öncülük etmiştir.

İş adamı ELCİK ile BAYKAMBER Türkiye’deki iş dünyasının mevcut durumu, iş potansiyeli, geleceği ve markalaşması hakkında istişarelerde bulundular. Ayrıca yeni bazı markaların oluşturulması konusunda anlaşmaya ima attılar. Türkiye’de markalaşmanın önemine, markalaşmanın Türkiye’ye ekonomik getirisine ve kalkınmaya etkisine değindiler.

Bir markanın bir gayrimenkul gibi değerli olduğuna dikkat çeken BAYKAMBER, markaların da miras olarak bırakılabilecek önemli bir değer olduğunu ifade etti. Markaların alınabilir, satılabilir, devredilebilir, ipotek konusu olabilir ve miras olarak bırakılabilir önemli bir değer olduğunu belirtti. BAYKAMBER konu ile ilgili “MARKA MİRAS” başlığı altında detaylı bir demeç vererek iş adamı Zeynel ELCİK’in yayın organlarına arz etti. Türk markalarının daha profesyonel olması ve global platforma hitap etmesi gerektiğini de sözlerine ekledi.

Genel olarak Türkiye ekonomik gündemini ve markalaşmanın boyutunu değerlendiren BAYKAMBER, görüşmenin sonunda iş adamı ELCİK’e MARKA İSİM ENSTİTÜSÜ plaketini takdim ederek bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Marka İsim Uzmanı BAYKAMBER’in “MARKA MİRAS” konulu demecine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.