Hızlı Başvuru Yap
Marka İsimleri
Online Katalog
Marka Sorgula
0212 595 0892
Yabancı Yatırımcılar BayKAMBER İle Markalaşıyor

Yabancı Yatırımcılar BayKAMBER İle Markalaşıyor

Mısırlı iş adamı AG ASLAN GRUP KOZMETİK LTD. ŞTİ Yönetim Kurulu Başkanı Esedullah ASLAN Türkiye’deki ticaret hacmini ve ticaret potansiyelini göz önünde bulundurarak yatırımlarını burada yapmaya karar verdi. Sağlık, kozmetik ve temizlik ürünleri sektöründe faaliyet gösteren firma; İstanbul’da çocuk bezi, yaşlı bakım bezi, hijyenik ped gibi ürünlerin üretildiği bir fabrikayı faaliyete geçirdi.

Ürünlerini global bir marka ile uluslararası bir piyasaya sunmayı hedefleyen iş adamı markalaşma aşamasında marka profesyoneli olan Evrensel Marka İsim Uzmanı BAYKAMBER (Mevlüt KANBER) ile çalışmayı tercih etti. Global marka ismi, logo tasarımı, kurumsal kimlik tasarımı, slogan tasarımı, marka tescili, logo tescili, domain tescili ve diğer marka bileşenleri MARKALİZE MARKA İSİM MERKEZİ çatısı altında geliştirildi.

NEDEN SOFETA?

Vücuda doğrudan temas eden bir ürün olması nedeniyle bu ürünün hijyenik, konforlu, güvenilir, doğal, hafif, kullanışlı olduğunu ifade edebilecek bir marka ismi tasarlandı. En önemlisi yumuşak ve hafif olduğuna dikkat çekilerek İngilizcede yumuşak, hafif anlamına gelen “soft” kelimesine atfen “SOFETA” marka ismi uygun görüldü. Böylece Türkiye’ye yine, yeni bir yabancı yatırım yapılmış, dünyaya da yeni bir evrensel marka kazandırılmış oldu. SOFETA; “Mutlu bir dokunuş” ve “Ultra soft” sloganları ile marka dünyasındaki yerini aldı.